Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Fischer >>  Naisten sukset >>  Vapaahiihto >>  Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset

Categories

Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset [136122529]Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
  • Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
  • Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
€3,299.09  €1,154.68Save: 65% off
  • Model: 136122529
  • 8888 Units in Stock
  • Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
  • Fischer Ranger W 98 Vapaahiihto White / Blue Naisten Sukset
Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset_checkout
Fischer Ranger W 89 Naisten sukset Vapaahiihto
Päälle off piste: hiihto- suorituskyvyn ansiosta Aeroshape ja Carbon Tip teknologioita, jotka takaavat erinomaisen vakauden ja hyvän käsiteltävyyden kaikissa lumiolosuhteissa. Kevyt poppeli Core rakentaminen ja Air Tec Ti erinomaisen kellua. Tämä suksi on erityisen kevyt ja ketterä. Ansiosta Air Tec Ti rakentamiseen. Erikoismuotoiltujen hiotun Titanal vahvistaminen ansiosta suksi erittäin kevyt ja erittäin vakaa. Tämä puolestaan ​​tekee Ranger W89 erittäin hyvä Laskettelu äärimmäisissä maasto ja kiipeää myös lapsen leikkiä
89 MM PITKÄNMATKAN POWDER MUUTTUU: 89 mm. Todellinen ilo kaikille syvässä lumessa seikkailuihin. Leveys Ranger W98 varmistaa, että opit mitään mäki tyylillä. Se antaa sinulle vakautta ja pitoa vaikeissakin lumiolosuhteissa ja voit pysyä kärjessä koko ajan.
EI ILMAN: FREESKI KEINUPAINIKE !: Freeski KEINUPAINIKKEELLA on ehdoton on tähän pala urheiluvälineitä. Lyhyempi kontakti pituus suksen on suunniteltu ääriolosuhteissa, kuten te kohdata freeriding. Tämä tarkoittaa, että Ranger W89 on helppo kääntää ja säästää energiaa kaikissa tilanteissa.
ONNISTUMISTA piilee DESIGN: me dont tehdä asioita puolitiehen. Ja Ranger W89 on elävä todiste: se on viileä naisten malli, joka tarjoaa paitsi teknologian kohokohdista mutta on myös linjassa naisen maailman kannalta näyttää. Tämän sukset naiset voivat selata läpi kaikki freeride paikkoja tyyli ja vain mennä sitä.
Tekniset tiedot:
PAINO: 1620g / 172cm
RAKENTAMINEN / TECHNOLOGY: SW Sidewall, Carbon nenä, AirTec Ti
RADIUS: 17m / 172cm
Sivuleikkaus: 119 88 108
ROCKER PITUUS & korkeus: vo. 350/3 hi.80
TECHNOLOGIES:
AIR TEC TI: Riippuen alalla käytössä, AirTec ydin paranee toimesta titaania vahvistaminen.
FREESKI ROCKER: lyhyempi kontakti pituus suksen takaa puolestaan ​​aloittaminen on helpompaa ja vaatii vähemmän työtä. Viisi erilaista: Kaikki Mountain ROCKER, Freeski KEINUPAINIKETTA, Tour KEINUPAINIKETTA, On Piste KEINUPAINIKETTA, Hybrid ROCKER.
NAISET BMP: Eteenpäin sitoutuminen kiinnityskohdassa tehdä kääntämällä helpompi energiansäästöön hiihto.
AEROSHAPE: Erityiset kevyt äärimmäistä vääntöä vakautta.
Sintratut BASES: Sintrattu emäkset ovat poikkeuksellisia vahaus ominaisuuksia ja erittäin pitkä käyttöikä.
SUBLIMOITUU BASES: Erityiset painatus korkealaatuisen väri- pohja malleja.
AIR CORE CARBON: Menestynein suksiytimen yli 80% ilmaa sisältöä erittäin kevyt. Optimaalinen suorituskyky ansiosta vääntöä vapaa ja rikkoa kestävä tekniikka.
CARBON NENÄ: Erittäin ohut lapio hiilellä upotus parantaa ohjattavuutta suurella vakautta.
CARBON TECH: Special verkosto hiilikuidusta poikkeuksellisen vääntö ominaisuuksia ja tasapainoinen jäykkyys kuvion samanaikaisesti.

Fischer Ranger W 89 erikoistarjous on sinua varten! Käy Fischer :ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. Fischer on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Fischer, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Naisten suksettuotteet.
Fischer - Naisten sukset - Vapaahiihto,Taitotaso: keskitaso-edistynyt,Rocker-tyyppi: kärki-rocker,Vyötärönleveys: 80 - 89 mm,Suksipakkaus: ei

Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
Fischer Ranger W 89 Vapaahiihto White / Blue Yellow Naisten Sukset
You may also like...